Welcome to Direcţia pentru Agricultură Județeană Dolj   Click to listen highlighted text! Welcome to Direcţia pentru Agricultură Județeană Dolj
  • 0251 411 037
  • dadr.dj@madr.ro
  • str Ion Maiorescu, nr. 4, Craiova, judeţul Dolj (etajul 7 cladirea Proiect S.A.)

Târguri și expoziții

    11 -13 octombrie 2019, cea de-a III-a ediție a târgului de agricultură și industrie alimentară AGRO OLTENIA
– Evenimentul va fi găzduit de Centrul Multifuncțional Craiova, situat în str. Târgului, nr. 26, în parteneriat cu Primăria Municipiului Craiova
Vezi pliant    Vezi harta interioara   Vezi harta exterioara

     12 -15 mai 2016, cea de-a XXV-a ediție a târgurilor regionale AGROTEX-AGRALIMENT incluzând Salonul de “Vinuri și Produse Tradiționale”
– Evenimentul va fi găzduit de Centrul Multifuncțional Craiova, situat în str. Târgului, nr. 26, în parteneriat cu Primăria Municipiului Craiova
Vezi pliant

     05 -08 iunie 2014, AgriPlanta – RomAgroTec, Fundulea, județul Călărași
– Expoziție în câmp
– Loturi demonstrative
– Demonstrații cu mașini agricole
Vezi pliant

     11 -13 aprilie 2014, cea de-a 11-a editie a Salonului International de Vinuri VINVEST, la Centrul Regional de Afaceri Timisoara.
În dorința de a deschide noi punți de comunicare între consumatorii vinului românesc și internațional și având convingerea că această nobilă licoare reprezintă cel mai bun liant între suflete, VINVEST își propune ca, anul acesta, pe parcursul întregii perioade a Salonului, să organizeze o serie de evenimente, reunite sub genericul „Zilele Vinului, Gastronomiei și Culturii Internaționale”.
Detalii:  www.vinvest.ro

     25 februarie 2014, Conferinta Global G.A.P
Evenimentul va prezenta Global G.A.P si noile sale produse si sisteme de certificare avand scopul de a spori transparenta si implicarea partilor interesate, fermieri si retaileri, pentru obtinerea si comercializarea produselor sigure pentru consum in agricultura.
Vezi detalii

     12 -15 februarie 2014, Nurenberg, Germania, BioFach 2014
În perioada 12-15 Februarie 2014 va avea loc la Nurenberg, Germania, BioFach 2014, cel mai mare târg mondial de comerţ cu produse ecologice.
Vezi detalii

     8 – 9 februarie 2014, Targul Apicol Craiova – prima editie
Evenimentul va avea loc la Centrul Multifunctional Craiova.
     24 -27 aprilie 2013, Intervitis, Interfructa, Stuttgart, Germania
Intervitis Interfructa se organizeaza o data la 3 ani si reuneste expozanti de pe intregul lant de productie, de la cultivare la marketing. Anul acesta s-au anuntat 620 de expozanti care vor avea la dispozitie o suprafata de peste 25.000 de metri patrati.

     19 -21 aprilie 2013, Vinvest, Timisoara, Lansari si degustari de vin
– Prezentari sustinute de enologi profesionisti
– Tombole cu premii
– Vinuri de colectie la pret de producator
www.vinvest.ro

     19 -21 aprilie 2013, Simfonia Lalelelor, Casa Cartii, Pitesti
Editia cu numarul 36.
Manifestarea va cuprinde parada Lalelelor – pe traseul Primarie – Casa Cartii, inaugurarea expozitiei dendro – floricole din spatiul expozitional Casa Cartii, spectacole de muzica populara, usoara si un foc de artificii.

     18 -21 aprilie 2013, ExpoFlowers and Garden, Pavilionul C2 Romexpo, Bucuresti
Expozitie de flori, amenajari peisagistice, horticultura si gradinarit. Participa si companii de consultanta in peisagistica, comercianti, producatori si distribuitori din domeniul horticulturii si a produselor pentru spatii verzi.

     18 -21 aprilie 2013, Gardenia, Arad
Expozitie de produse pentru gradinarit, flori, seminte de flori si material saditor, ingrasaminte, gazon, masini si aparate de stropit, ghivece, accesorii pentru gradinarit, jardiniere, pavaj pentru alei, piscine, mobilier pentru gradina, parasolare, dar si servicii profesionale de decorare a gradinii. A ajuns la a 14-a editie.

12 – 14 aprilie 2013, Festivalul Mangalita
Asociatia Producatorilor de Produse Traditionale si Ecologice din Maramures in colaborare cu Primaria Comunei Recea, organizeaza un festival dedicat rasei de porc Mangalita, in parcarea hypermarketului Real din Baia Mare. Rel la tel.0722.613.194

03 – 06 aprilie 2013, Wine fest Constanta 2013
Salonul se adreseaza producatorilor, distribuitorilor si importatorilor de vin, echipamente si accesorii, organizatiilor si asociatiilor profesionale vitivinicole.

29 – 31 martie 2013, Bio Green Life
Targ de produse si servicii bio – naturale la Rin Grand Hotel Bucuresti

Sari la conținut Click to listen highlighted text!